fbpx

Dronetjenester

Fodlin Films er dronespesialister med et bredt utvalg av utstyr for å fange alle unike vinkler.

Vi skiller oss ut med at teamet i Foldin Films besitter både RO 1 og RO 3 lisens - som er sjelden vare her i Norge den slags omfattende sertifiseringer. 

Det betyr at vi kan fly all slags droner, selv i såkalte “No Fly Zones”.

dji mavic 2 pro drone foldin films til produksjon og utleie

DJI MAVIC 2 PRO

En drone der ingeniørkunst, teknologi og fotografens behov møtes. En drone som har alt av DJI sin avanserte signaturteknologi, og som redefinerer mulighetene med luftfotografi.

Filmer i 4k 60fps, yter mer en nok til de fleste oppdrag.

Egner seg bra til oppdrag som eiendomsfoto, promovideo og oppdrag utenfor No Fly Zone radiusen.

Mavic 2 Pro støtter 10-bit Dlog-M fargeprofil som gir høyere dynamisk rekkevidde, noe som øker potensialet i post-production color grading. Sensoren fanger opp til 1 milliard fargepunkter (16 millioner på Mavic Pro), og bevarer flere detaljer i highlights og skygger. 
Noe som gjør det enklere enn noe sinne å bevare detaljer i sterkt motlys eller i dårlig lysforhold.
dji inspire 2 drone foldin films til produksjon og utleie

DJI INSPIRE 2 MED X7 KAMERA

Dji Inspire 2 med X7 kamera gir deg fantastiske muligheter og profesjonelle videoegenskaper i luften. Super 35 kamera med integrert gimbal som er designet for filmproduksjon av høy kvalitet. 

Med en 24MP CMOS sensor som leverer opp til 14stop dynamisk omfang gir deg utrolig gjengivelse av detaljer, samt gir deg mulighet for å filme hele 6K CinemaDNG eller 5.2K Apple ProRes.

Med Spotlight-funskjonen låser du kameraet på et motiv, og systemet sørger så for at det er i bildet mens du står fritt til å styre dronen slik du vil. Med Profile aktivert legger Inspire 2 seg ved siden av motivet, og filmer i profil med en toppfart på ca 93km/t er det raskt nok for selv de raskeste motiver.

Egner seg bra for bilreklamer og de med et høyt budsjett som ønsker det beste av det beste.

Foldin Films AS

Ensjøveien 20
0661 Oslo
Norway